Gata Bacul

Categorie: Consiliere Edmundo
Creat: Marți, 07 Iulie 2015
ulie 2015


Citește mai departe...

Pre-testare gratuită IELTS

Categorie: Consiliere Edmundo
Creat: Miercuri, 13 Mai 2015

EDMUNDO organizează în colaborare cu British Council sesiuni de pretestare IELTS a nivelului de limbă engleză.

ielts

Deadline studii străinătate

Categorie: Consiliere Edmundo
Creat: Luni, 15 Decembrie 2014

Întrucât mai este o lună până la primul deadline foarte important pentru aplicarea la studii în străinătate, vă oferim câteva informații pentru elevii claselor a XII-a, care încă nu s-au hotărât la ce facultate vor să dea, sau pe ce domeniu. Noi încă îi putem ajuta să afle mai multe detalii despre opțiunile lor academice și poate asta îi va ajuta să ia o decizie.
Elevii care ar putea fi interesați de acest subiect pot completa formularul: http://edmundo.ro/ofertare/index.php?ir=UKdec2014etn

Citește mai departe...

Global Education Day

Categorie: Consiliere Edmundo
Creat: Luni, 10 Noiembrie 2014
Întâlnește-te cu viitorul tău consilier educațional pentru studiile în străinătate!
Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, are loc la Botoșani prima ediție a Global Education Day, un eveniment care își propune să le ofere participanților toate răspunsurile privind studiile în străinătate. Organizat de către Grupul EDUCATIVA, evenimentul reunește consilierii educaționali EDMUNDO, UNIVERSALIO și American Education.
Dacă în urmă cu numai o lună, RIUF, târgul internațional de universități, a reunit la Iași aproape 3000 de elevi și studenți din tot nordul țării, un nou eveniment educațional se va desfășura în regiune. Global Education Day le aduce tinerilor interesați să devină studenți internaționali oportunitatea de a interacționa cu consilieri educaționali cu o experiență completă de lucru cu universitățile din străinătate. Mai mult decât atât, participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni de informare susținute de consilierii UNIVERSALIO și American Education, în care pot afla în detaliu ce presupun studiile la universități de top din Europa și din SUA.

Citește mai departe...